Jolanda van Delft

van delft psycholoog harmelen

Vanaf 1992 ben ik zelfstandig gevestigd als klinisch psycholoog/ psychotherapeut voor volwassenen. Ik heb jaren als mede-praktijkhouder gewerkt bij de Pedagogen Psychologen Praktijk te Harmelen. In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar mijn praktijk in Vleuten.

Ik ben geregistreerd in het BIG-register als Gezondheidszorg (GZ)-psycholoog, als psychotherapeut en gekwalificeerd als klinisch psycholoog. Tevens sta ik geregistreerd als EMDR-practitioner en als senior schematherapeut. Daarnaast ben ik supervisor Schematherapie en Psychotherapie.

Ik bied zowel kortdurende als langdurende psychologische behandelingen voor volwassenen. Er wordt gebruik gemaakt van cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie, mindfulness, inzichtgevende en directieve therapie. Bij traumabehandeling pas ik EMDR toe.
Er kan ook gebruik gemaakt worden van beeldbellen.

Lidmaatschappen:

  • Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
  • Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)
  • Vereniging voor Schematherapie
  • International Society of Schema Therapy

KvK-nummer: 30260091
AGB-code praktijk: 94000049
AGB-code zorgverlener: 94000063
BIG-inschrijfnummer klinisch psycholoog: 79049687125 
BIG-inschrijfnummer psychotherapeut: 99049687116

Kwaliteitsstatuut Jolanda van Delft

In het kwaliteitsstatuut kunt u vinden welke informatie uitgewisseld wordt met de verwijzer en hoe behandeleffecten en cliënt ervaringen worden gemeten tijdens en na de behandeling.

E-health van Jolanda van Delft:

volg deze link voor e-health Therapieland»
Cliënten kunnen bij mij gebruik maken van een e-health toepassing, Therapieland genaamd. Hierin zijn modules opgenomen gericht op bijvoorbeeld angst, depressie en burn-out.

Cliënttevredenheid 2023

Aan het einde van de behandeling wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen, namelijk de CQI (Consumer Quality Index); dit is een wetenschappelijk gefundeerde, gestandaardiseerde methode om klantervaringen in de zorg te meten.

Het algehele rapportcijfer over 2023 kwam uit op een 9,6.

Reacties zijn gesloten.